placeholder

Preus i pagament del Campus Musical

Inscripció i pagament

Per formalitzar la inscripció cal omplir el formulari que trobareu més avall i ingressar l'import de la modalitat triada al número de compte de Joventuts Musicals de Moià de "La Caixa" ES98 2100 3979 64 0200063897 fent constar el nom de l'alumne a l'ingrés. Heu d'adjuntar el comprobant bancari de l'ingrés i també l'autorització per a menors d'edat que us podeu descarregar aquí el model d'autorització.

Les places són limitades i se seguirà l'ordre d'inscripció.

Preu del curs

 • Curs amb mitja pensió: 390€
  Curs Nivell Elemental amb allotjament al Mas Saiol i pensió completa: 520€ (9 dies)
  Curs Nivell Mig i Superior amb allotjament al Mas Saiol i pensió completa: 590€ (9 dies)
  (Si preferiu allotjament en Hostal o apartament consulteu amb nosaltres preus i possibilitat de reserves).

  Podeu fraccionar, si ho desitgeu, el pagament, amb el següent escalat: 

  ingressant un primer pagament de 290€ i un segon pagament de 270 (Nivell elemental) o 340 (Mig i Superior)  abans del 20 de maig.

  Si per qualsevol motiu cancel·leu la vostra participació fins a 5 dies abans de l'inici del curs, se us retornarà l'import pagat, excepte una penalització de 100€. Després d'aquesta data la penalització serà de 200€.

Un cop iniciat el curs, si per qualsevol circumstància s'abandona, no serà retornat l'import de la matrícula, excepte per causa de força major.

Termini màxim d'inscripció: 30 de maig

15 dies abans de l'inici del Campus rebreu un email amb totes les indicacions relatives al funcionament (què cal portar, horaris d'arribada i recollida, documentació a portar (tarjeta sanitària, etc) i horari detallat de les classes.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR