placeholder

CRISTINA CORDERO, viola · JUAN BARAHONA, piano

CLÀSSICA: EMERGENTS

RECITAL DE VIOLA

La viola no és precisament un instrument habitual a les sales de concerts. Històricament es tracta d'un instrument que ha estat sempre en un segon pla. En aquest recital fem un recorregut al llarg de diferents etapes de la història, no només amb obres originals, sinó també amb adaptacions que cobren una nova vida amb el timbre de la viola i exploren les possibilitats expressives i tímbriques d'aquest instrument tan ric. És un programa molt personal que representa molt bé la connexió tan especial que tinc amb la viola i que m'encantarà compartir amb el públic.

Programa

L. van Beethoven: Set variacions sobre un tema de la Zauberflöte de Mozart.

Franz Schubert: Recull de transcripcions de “Winterrreise”D911

Robert Schumann: Marchenbilder D.133

Hindemith: Sonata per a viola i piano, op. 11, nº4

Gaspar Cassadó: Requiebros

A. Alonso: Suspiros de España

Cristina Cordero, viola · Juan Barahona, piano

Nascuda a Madrid (Espanya) el 1998, va iniciar els seus estudis musicals a molt primerenca edat amb el professor Alan Kovacs. Entre 2014 i 2017, es va formar a l'Escola Superior de Música Reina Sofia amb la professora Diemut Poppen, on va rebre de mans de Sa Majestat la Reina Sofia el premi d'alumna més excel·lent de la seva càtedra. Entre 2017 i 2020 va obtenir el seu títol de "Bachelor in Performing Arts "amb les màximes qualificacions en la" Hochschule für Musik und Theater "de Munic amb el professor Hariolf Schlichtig. Des 2020 estudia a l'Escola Superior de Música Reina Sofia amb la mestra Nobuko Imai. Compaginant els seus estudis universitaris i concerts solísticos, Cristina ha desenvolupat una gran passió per la música de cambra. A Espanya va ser membre de diversos quartets de corda sota la tutela de l'professor Heime Müller. A Alemanya ha estat membre del "Tedesco Quintett", amb el qual rebre el Primer Premi en el Concurs Internacional de Música de Cambra Gerhard Vogt 2019; de l'ensemble de música contemporània "Oktopus Ensemble"; i col·labora amb un ensemble de cordes amb seu a Munic, amb el qual han actuat per la Ràdio de Baviera i en importants sales com Schloss Elmau.

Una proposta de

El Primer Palau (Primer Premi i Premi Especial JM Espanya 2020)
02/04/22
18:00 h
Auditori Sant Josep (Moià) 
5.00
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR