
Podeu comprar les entrades clicant aquest enllaç (15€ - socis gratuït)
El Duo Sánchez & Fortuny proposa dos programes dedicats al repertori de piano a 4 mans, ambdós amb una obra central escrita pel compositor Otto Wanke, guanyador del Premi Mompou 2019. Ambdues propostes compten amb obres de Schubert, Otoo Wanke i Max Reger, però la primera hi inclou Mendelssohn mentre que la segona es suma a l’homenatge a Beethoven.
PRIMERA PART
Mozart: Sonata KV 357
Schubert: Andantino Varíe D823
Schubert: Variationen über ein eigenes Thema D813
SEGONA PART
Dvorak: Legenden op.59 Nr. 1 und 3
Reger: Variationen und Fuge über ein Thema von Mozart op.132a
BIO grup
Sánchez & Fortuny – Piano Duo és una formació emergent de música de cambra fundada el 2017 com a resultat de l'encontre dels dos joves músics en l'etapa d'estudis superiors. D'allà neix una entesa a nivell musical i personal, que després de tres anys de compartir experiències, aprenentatges i de participar en diferents festivals a nivell solista, decideixen començar un projecte professional com a duo de piano tocant repertori a 4 mans i a 2 pianos, agrupant així les dues energies, tot creant una sinergia especial.
El 2018 són reconeguts com a Premi Extraordinari de Música de Cambra de la seva promoció, al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, i seguidament el mateix Liceu els atorga una beca per cursar els estudis de Màster d’Interpretació de Música de Cambra. Tot seguit els sorgeix l'oportunitat de tocar amb orquestra i preparen les proves per accedir a la prestigiosa Universität Mozarteum de Salzburg per especialitzar-se en la seva formació amb els dos músics més representatius en aquest àmbit Yaara Tal & Andreas Groethuysen. Des de la seva estada a Salzburg, reben en dues ocasions la beca de la Fundació Pere Pons, posteriorment una beca concedida per la AIE, així com beques internes de la Universität Mozarteum i del govern austríac en reconeixement pels mèrits i alt rendiment acadèmic.
Des dels seus inicis estan en actiu actuant en diversos festivals i auditoris arreu de Catalunya, Espanya, Andorra, Àustria i Kazakhstan, com per exemple el Palau de la Música Catalana, l'Auditori Josep Carreres, l'Auditori Can Roig, Festival Fringe de Torroella, Sala de Cambra de l'Òpera de Astana, etc...
Aquest darrer any han estat de gira amb Joventuts Musicals i el proper projecte que sortirà a la llum l'any 2022 serà l'enregistrament del seu primer CD. El seu interès musical i aportació en el món és apropar i fer difusió de la música clàssica a tota mena de públic, revivint música poc interpretada, enregistrada o programada, combinant-ho amb altra de més coneguda.
La seva formació és molt versàtil ja que interpreten tant obres a 4 mans per a un sol piano, peces per a 2 pianos així com repertori amb orquestra. Inclouen dins el seu repertori la música original composta per a la formació, així com transcripcions orquestrals o d'altres formacions arranjades pels mateixos compositors o per músics posteriors. D'aquesta manera, amb un sol piano o dos, ofereixen al públic tota la riquesa que podria oferir una gran orquestra.
Han estat premiats en diversos concursos nacionals i internacionals com: 1r Premi en el Concurs Internacional de Música de Cambra Romànica, 1r Premi Ischia International Piano Competition, 1r Premi al Danubia International Competition, 1r Premi Music Awards, 1r Premi en el XXIII Pòdiums de Cambra de Sant Joan de Vilatorrada, 2n Premi de la Categoria Superior del Concurs de Cambra Higini Anglès i 2n Premi en el Concurs de Cambra Ciutat de Mataró.
Han estudiat amb Emili Brugalla, Enrique Bagaría i Andreas Groethuysen, i han rebut consells de músics com Yaara Tal, Dmitri Alexeev, Marta Zabaleta, Vladimir Viardo, Akiko Ebi, Vesko Stambolov, Diana Baker, Raimon Garriga, Víctor del Valle, Joan Magrané, Manel Valdivieso i Àlex Ramírez entre d'altres.
Júlia Fortuny Castellano
Nascuda a la Selva del Camp, es forma a l’Escola Municipal de Música del seu poble, al Conservatori Professional de Música de Vila-seca, a l’ESMUC i al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona. Ha estudiat sota la direcció Neus Vila, Jordi López, Pierre Réach i Enrique Bagaría. Paral·lelament ha rebut consells i masterclass de Dmitri Alexeev, Akiko Ebi, Vladimir Viardo, Diana Baker, Paul Badura Skoda, Edith Fischer, Cypren Katsaris, Marcel Baudet, Patrick Zygmanoswsky, Chenx Li, Yan Ming, Cecilio Tieles, Leonel Morales, Karst de Jong, Denis Lossev i Marc Heredia.
En el camp de la música de cambra i lied ha estudiat sota el mestratge d’Emili Brugalla, Quartet Casals (Arnau i Abel Tomàs), Lourdes Pérez Molina, Alan Branch, i ha rebut consells i masterclass de William Kinderman, Vesko Stambolov, Àlex Ramírez i Diana Baker.
Ha obtinguts els següents guardons: Menció Honorífica (categoria D) Premi per a Joves Pianistes de Torredembarra (2017), Menció Honorífica (categoria A) Concurs de Vilafranca del Penedès (2017), 3r premi (categoria B) Concurs de Vilafranca del Penedès (2013), Premi (2012 i 2013) Concurs Intern d’Estudi i Obra Polifònica al Conservatori de Vila-seca i Premi Honorífic en l’Especialitat de Piano i Música de Cambra (2014).
Bernat Sánchez Farrés
Nascut a Barcelona, es forma a l’Escola de Música “Pausa”, l’Escola Municipal de Can Roig i Torres de Santa Coloma de Gramenet, l’ESMUC i el Conservatori Superior del Liceu de Barcelona. Ha estudiat sota la direcció de Jordi Ribell, Àlex Ramírez, Pierre Réach i Enrique Bagaría. Paral·lelament ha rebut consells i masterclass de Dmitri Alexeev, Vladimir Viardo, Edith Fischer, Mickhail Pethukov, Akiko Ebi, Yan Ming, Patrick Zygmanoswsky, Denis Lossev, Marc Heredia, Àlex Alguacil i Diana Baker.
En el camp de la música de cambra i lied ha estudiat sota el mestratge, i ha rebut consells de Kennedy Moretti, Quartet Casals (Arnau i Abel Tomàs), Vesko Stambolov, Alan Branch, Francisco Poyato, Emili Brugalla, Lourdes Pérez Molina, Bernat Bofarull i Diana Baker.
Ha obtinguts els següents guardons: 1r premi en el Concurs Pianíssimo de Torrembarra (2013) i el 2n premi en el Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya a Vilafranca del Penedès (2017).