placeholder

MANEL CAMP QUARTET

CARST

Mathew Simon, trompeta; Xisco Aguil, contrabaix; Lluís Ribalta, bateria; Manel Camp, piano; Companyia de Dansa Batecs -Directora Laura Batallé

venda d'entrades

QUÈ ÉS CARST
És el darrer treball del Manel Camp Quartet, i que forma part del projecte DE MINORISA A CARST que està portant a terme el Manel, amb l'excusa del seu 75è aniversari, i que durant un any omplirà escenaris i compartirà música i reflexió amb més de 400 persones, artistes, pedagogs, tècnics, etc.

La paraula Carst pot resultar estranya, però el curiós és que tenim a tocar un paisatge càrstic, configurat a partir de l'acció d'agents climàtics que modelen el territori. Precisament com les circumstàncies viscudes per a cada un de nosaltres ens transformen.

Són les muntanyes de Montserrat, i la Tramuntana mallorquina les que han inspirat aquesta música alhora que configuren l'escenari vital d'en Manel Camp. 

Aquesta proposta s’estrenarà el proper mes de març als jardins de La Cova de Manresa, en motiu de la celebració dels cinc-cents anys de l’arribada de Sant Ignasi de Loiola a la ciutat,, on va escriure els seus Exercicis Espirituals.

Programa

REPERTORI
§ Perseverança
§ Erosió
§ Metamorfosi
§ Resiliència
§ Origen
§ Esquerda
§ Fluir
 

08/06/22
20:00 h
Teatre Principal (Sabadell) 
Gratuït
Finalitzat
Colaborador
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR