placeholder

TRIO FORTUNY

Joel Bardolet, violí; Pau Codina, violoncel; Marc Heredia, piano

Tres dels músics amb major inquietud i singularitat artística de la seva generació s’uneixen per articular un trio de caràcter estable que permeti desenvolupar un treball rigorós d’aproximació a algunes de les obres clau escrites per a una de les formacions de cambra per excel·lència, el trio amb piano.

Format pel violinista Joel Bardolet, el violoncel·lista Pau Codina i el pianista Marc Heredia, el Trio Fortuny ha consolidat la seva proposta actuant als principals escenaris catalans i gravant dos àlbums en format vídeo digital amb obres de Schubert i Brahms en el cas del primer; i de Beethoven, Xostakóvitx i Mendelssohn en el cas del segon, dins el segell Seed Music.

El diàleg entre aquests tres músics reuneix grans influències: Ferenc Rados, Rainer Schmidt, Claudio Martínez i Gary Hoffman, entre altres. Han actuat en diferents festivals internacionals com el Wissembourg International Music Festival, Portaferrada, Ibercàmera Girona, el CNDM, el Cicle d'intèrprets catalans del Palau de la Música Catalana, la temporada de Cambra i també la Marató Beethoven de L'Auditori de Barcelona o el Bachcelona, on van crear el 2018 un programa al voltant de J. S. Bach en forma d'homenatge aplaudit per la crítica i el públic. 

El Trio Fortuny és fruit d'una amistat entre tres músics de diversa activitat arreu d'Europa, liderant orquestres, actuant com a solistes i col·laborant en música de cambra i altres projectes singulars. Experiències que alimenten cada trobada d'aquesta tríada d'excel·lents músics.

Programa

Ernst Bloch:  Tres nocturns per a trio amb piano

Joan Magrané:  Tres nocturns

Lili Boulanger:  D'un soir triste

Ludwig van Beethoven: Trio amb piano núm. 5, op. 70 No.1 en Re Major, “Ghost”

FORTUNY_MG_6194_©Michal Novak
FORTUNY_MG_6194_©Michal Novak
FORTUNY_MG_6107_©Michal Novak
FORTUNY_MG_6107_©Michal Novak
TRIO FORTUNY_MG_6052-2_© Michal Novak
TRIO FORTUNY_MG_6052-2_© Michal Novak
Trio Fortuny_Foto by Pau Codina.jpg
Trio Fortuny_Foto by Pau Codina.jpg
14/10/22
20:00 h
Teatre Principal (Sabadell) 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR