placeholder

MAR GRIMALT

VEU I GUITARRA

Venda d'entrades

Guanyadora del Concurs Sons de la Mediterrània Amb la veu ferma, Mar Grimalt engronsa les cordes de la guitarra per mirar d’empetitir els neguits i consolar les pors. Descobreix la percussió ibérica com a eina d’experimentació i d’expressió per donar una dimensió diferent de la seva música i a les paraules de poetes com Miquel Bauçà o Maria Mercè Marçal. La cruesa i la nuesa de les seves cançons són una invitació a aclucar els ulls, mirar-se per dedins, trobar-se amb la buidor i vessar-la.
 

Programa

PROGRAMA
Si arrib a ser vell
Cossos
Dedins
Vessar
Cançó final
Accidents a cau d’orella
Coses
Reset
A dos pams del nivell de terra
Pulcre
Espurnes i coralls

Veure biografies

Biografies

MAR GRIMALT va néixer a Felanitx, Mallorca, el 1996. És la guanyadora del Concurs Sons de la Mediterrània 2021. Ha tornat a la seva Mallorca natal després d’haver viscut a Madrid i a Mèxic, on s’ha format en terapia ocupacional i musicoteràpia. Una vegada a l’illa, la cantautora de Felanitx treu dels  calaixos les seves melodies més íntimes. Descobreix la percussió ibérica com a eina d’expressió per onar una dimensió diferent a la seva música i a les paraules de poetes com Miquel Bauçà o Maria Mercè Marçal.
Actualment, cursa el grau d’Arts Escèniques a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Illes Balears i cerca els punts limítrofes de la música i altres disciplines artístiques.
 

MAR GRIMALT 2
MAR GRIMALT 2
MAR GRIMALT 1
MAR GRIMALT 1
30/11/22
19:15 h
Saló del Teatre Principal (Sabadell) 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR