placeholder

FREDERIC CHOPIN: LES CARTES DEL POETA

DANIEL LIGORIO, piano

UN REPÀS MUSICAL I LITERARI PER LA VIDA DEL COMPOSITOR,
DESDE LA SEVA INFANTESA FINS ELS ÚLTIMS ANYS DE VIDA

Aquest programa és un viatge a l’ànima de Frederic Chopin. El programa es divideix en quatre seccions en les quals a través de la seva música i fragments de les seves cartes podrem conèixer a la persona, al compositor, a l’aristòcrata, al poeta, al malalt, al distant i al genial artista durant el transcurs de la seva vida.

Venda d'entrades

Programa

JOVENTUT (1810-1830)

Polonesa núm 1 en do sostingut menor
Mazurka op 6 nº 1
Mazurka op 7 nº 1

ARRIBADA A PARÍS (1830-1838)

Nocturn op 9 nº 1
Nocturn op 9 nº 2
Balada nº 1 op 23

LA TUBERCULOSI, EL VIATGE A MALLORCA (1938-1847)

Preludi op 28 núm 1
Preludi op 28 núm 3
Preludi op 28 núm 8
Preludi op 28 núm 9
Preludi op 28 núm 14
Preludi op 28 núm 15
Scherzo núm 2 op 31
 

ELS ÚLTIMS ANYS (1848-1849)

Polonaise-Fantasie op 61

Veure biografies

Biografies

Daniel Ligorio, piano

Considerat per la crítica i el públic com un dels pianistes de més projecció del panorama nacional. Ha realitzat recitals com a solista i amb orquestra en les sales i els festivals més prestigiosos del país amb gran èxit de crítica i públic.


Destaquem l’opinió del reconegut compositor Xavier Montsalvatge “L’art pianístic de Daniel Ligorio no enganya, perquè es per damunt de tot, autèntic” en un recital seu a l’Auditori Nacional de Madrid amb l’orquestra de Radio Television Española o la del crític Xavier Cester “desde la inoblidable visita de Claudio Arrau, no escoltàvem a Barcelona un emperador pianísticament tan extraordinari” en ocasió de la seva interpretació del cinquè concert de Beethoven al Palau de la música amb l’Orquestra Simfònica Nacional de Catalunya.

Ligòrio
Ligòrio
08/06/23
20:00 h
Teatre Principal de Sabadell 
Gratuït
Finalitzat
Colaborador
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR