placeholder

FREDERIC CHOPIN: LES CARTES DEL POETA

DANIEL LIGORIO, piano

UN REPÀS MUSICAL I LITERARI PER LA VIDA DEL COMPOSITOR,
DESDE LA SEVA INFANTESA FINS ELS ÚLTIMS ANYS DE VIDA

Aquest programa és un viatge a l’ànima de Frederic Chopin. El programa es divideix en quatre seccions en les quals a través de la seva música i fragments de les seves cartes podrem conèixer a la persona, al compositor, a l’aristòcrata, al poeta, al malalt, al distant i al genial artista durant el transcurs de la seva vida.

Venda d'entrades

Programa

JOVENTUT (1810-1830)

Polonesa núm 1 en do sostingut menor
Mazurka op 6 nº 1
Mazurka op 7 nº 1

ARRIBADA A PARÍS (1830-1838)

Nocturn op 9 nº 1
Nocturn op 9 nº 2
Balada nº 1 op 23

LA TUBERCULOSI, EL VIATGE A MALLORCA (1938-1847)

Preludi op 28 núm 1
Preludi op 28 núm 3
Preludi op 28 núm 8
Preludi op 28 núm 9
Preludi op 28 núm 14
Preludi op 28 núm 15
Scherzo núm 2 op 31
 

ELS ÚLTIMS ANYS (1848-1849)

Polonaise-Fantasie op 61

Veure biografies

Biografies

Daniel Ligorio, piano

Considerat per la crítica i el públic com un dels pianistes de més projecció del panorama nacional. Ha realitzat recitals com a solista i amb orquestra en les sales i els festivals més prestigiosos del país amb gran èxit de crítica i públic.


Destaquem l’opinió del reconegut compositor Xavier Montsalvatge “L’art pianístic de Daniel Ligorio no enganya, perquè es per damunt de tot, autèntic” en un recital seu a l’Auditori Nacional de Madrid amb l’orquestra de Radio Television Española o la del crític Xavier Cester “desde la inoblidable visita de Claudio Arrau, no escoltàvem a Barcelona un emperador pianísticament tan extraordinari” en ocasió de la seva interpretació del cinquè concert de Beethoven al Palau de la música amb l’Orquestra Simfònica Nacional de Catalunya.

08/06/23
20:00 h
Teatre Principal de Sabadell 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR