placeholder

“SIGNES, JOCS I MISSATGES”

JOEL BARDOLET, violí

Robert Gerhard 
    Chaconne

JS Bach 
    Chaconne
    Sarabande de la Segona Partita 

Kurtag
    Selecció dels signs games and messages

Telemann
    Fantasia n.7  

Jaume Ayats
    Contrapàs de la Llibertat

Mazzoli
    Dissolve
    O My Heart

Tarrega
    Recuerdos de la Alhambra

Programa

Veure biografies

Biografies

Joel Bardolet ha dedicat els últims anys a la investigació i estudi del llenguatge musical. Des d'Ockeghem i el renaixement, la relació de la paraula i la música, fins als paisatges atemporals de Morton Feldmann.

La seva relació de vida amb Jordi Móra li ha imprès una percepció de la vivència fenomològica que és ben present en cada lectura d'un text musical.

És el director musical del projecte Bach-Inventions de la prestigiosa companyia de dansa MalPelo, amb qui comparteix escenari i laboratori de treball regularment, experimentant la bellesa del gest, l'escolta honesta i integrant materials literaris, d'arquitectura i científics en el mètode de treball.

Forma part de la generació marcada per la llum del Quartet Casals i ha rebut mestratge de Rainer Schmidt, Muriel Cantoreggi, Eva Graubin així com la inspiració d'una llarga llista d’artistes que no para de créixer: Clive Brown, Ferenc Rados, Rita Wagner, Eberhard Feltz, Lorenzo Coppola...

Ha estrenat i enregistrat algunes de les obres del compositor Joan Magrané, de qui va rebre les Variacions sobre The Last Rose of Summer dedicades.

En els darrers anys ha liderat i dirigit diferents orquestres destacant el vincle de convidat habitual a la Scottish Chamber Orchestra dirigida per Maxime Emylyanychev. Actualment és concertino principal a Musique des Lumières (Suïssa) i comparteix projecte amb els seus amics músics del Trio Fortuny, grup resident al Palau de la Música Catalana els propers 3 anys.

28/02/24
19:15 h
Saló del Teatre Principal de Sabadell 
Gratuït
Finalitzat
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR