placeholder

Ars Movens: Composició I

Joventuts Musicals de Sant Cugat i la xarxa de músics Ars Movens col·laboren per primera vegada per obrir les portes d'un dels seus encontres, titulat "Composició I", a estudiants de música que tinguin ganes de participar d'una experiència orquestral.

Ars Movens és una xarxa de músics que combina encontres orquestrals, cambrístics, tallers i taules rodones, amb l’objectiu de posar en diàleg diferents disciplines artístiques, desdibuixar la barrera públic-escenari i explorar les possibilitats del treball democràtic i cooperatiu, prenent consciència de la funció social de l’art i la cultura.

Per a aquesta temporada, Ars Movens està explorant la connexió de diferents disciplines artístiques amb la música. Després d'"Acte I", el primer encontre de la temporada i on van treballar amb el teatre; en aquest encontre, "Composició I", es fixaran en la pintura, i per això comptaran amb la Maria Borràs com a artista plàstica i l’Alejandro Garrido com a col·laborador musical.

L'encontre se celebrarà a Sant Cugat del Vallès els dies 9, 10 i 11 de febrer de 2024, i està obert a qualsevol estudiant de música que pugui assumir la interpretació de les partitures proposades (nivell orientatiu: estar cursant grau professional o tenir el nivell equivalent d'estudis no reglats). Les places que s'ofereixen són les següents, i es realitzarà una selecció prèvia:

  • Violí (3 primers + 3 segons)
  • Viola (2)
  • Violoncel (2)
  • Contrabaix (1)
  • Flauta (1)
  • Oboè (1)
  • Clarinet (1)
  • Fagot (1)

Repertori del concert

Els estudiants participaran al concert amb les obres següents:

  • Obertura Coriolà (Beethoven)
  • Sinfonía núm. 41 “Júpiter”: I Allegro vivace (Mozart) - sense clarinets

El Beethoven i el Mozart s'interpretaran de memòria per poder facilitar la llibertat performativa dels músics. A més a més, els estudiants participants també participaran en les obres "Improvisació", "X14" i "Soundpainting", que es prepararan durant l'encontre.

Les partitures les proporcionarà Ars Movens.

Inscripció

Per participar en el projecte cal omplir el formulari que trobareu al final d'aquesta mateixa pàgina. La inscripció té un cost de 6€, que s'han d'abonar un cop confirmada la participació al projecte, i inclou una invitació pel concert que tindrà lloc el diumenge 11 de febrer a les 18.00h a Sant Cugat del Vallès. 

Ars Movens s'encarregarà de fer la selecció dels estudiants admesos per participar en l'encontre, a partir de la informació facilitada al formulari d'inscripció.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

 

Per saber-ne més sobre Ars Movens:

Instagram: https://www.instagram.com/arsmovens.grup/
Canal de WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029VaFEsr90lwgv92kaSH2J
Vídeo del darrer encontre al YouTube: https://youtu.be/6oJDxJCANNA

Miembro de
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR