placeholder

QUARTET VIVANCOS

QUARTET DE CORDA

HAYDN, WEBERN I SCHUBERT

El Quartet Vivancos és un dels representants de la nova generació de quartets que està sorgint al nostre país. Nascut l'any 2019 sota el mestratge del prestigiós Quartet Casals, a l'Escola Superior de Música de Catalunya, ha participat en nombrosos festivals, com el Festival Grec o el Festival Internacional Pau Casals, i als cicles de la Fundación Juan March de Madrid i de la Societat Filharmònica de València, entre d'altres. El 2021 es va proclamar guanyador del Concurs Amics de Cambra Romànica d'Andorra, i ha enregistrat per Catalunya Música una obra d'estrena de Bernat Vivancos.

 

Elena González, violí
Jordi Prim, violí
Estela Megías, viola
Quim Tejedor, violoncel

Programa

Joseph Haydn (1732-1809): String quartet op.20 n.4 in D Major / Anton Webern (1883-1945): Langsamer Satz / Franz Schubert (1797-1828): String quartet n.13 in A minor, Rosamunde

Veure biografies

Biografies

El Quartet Vivancos és un jove quartet format a l'Escola Superior de Música de Catalunya l’any 2019, sota el mestratge del prestigiós Quartet Casals. El quartet també ha tingut l'oportunitat de participar en diversos cursos i masterclasses amb integrants d'importants agrupacions com l'Alban Berg Quartet, el Quartet Modigliani, el Quartet Cosmos, el Kronos Quartet, l'Artemis Quartet i el Vogler Quartet; i recentment han estat seleccionats per assistir al curs internacional de Weikersheim, organitzat per les Joventuts Músicals d'Alemanya.

El quartet ha estat també convidat a participar a la inauguració del Festival Internacional del Grec a l'estiu de 2019 al costat del Kronos Quartet i al Festival Internacional Pau Casals de Prades el 2021, on rep classes de la violoncel·lista Sol Gabetta. A més, ha participat en diferents cicles de concerts, com el Cicle de Cambra Romànica d'Andorra, el Cicle de la Societat Filharmònica de València, a la Fundació Juan March de Madrid, el Cicle del Paranimf de la Universitat de Barcelona, el Festival del Grec, el Cicle de la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Jordi i el Cicle de Joves Talents del Festival Pau Casals de Prades. El quartet és guanyador de la tercera edició del Concurs Amics de Cambra Romànica d'Andorra l'any 2021, i ha estrenat i enregistrat una obra del compositor Bernat Vivancos dedicada al quartet que s'ha pogut escoltar a la ràdio Catalunya Música.

06/11/22
12:00 h
Ajuntament de Sant Cugat - Espai OAC 
Gratuït
Finalitzat
Miembro de
Colaborador
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR