placeholder

MIQUEL MUÑIZ

VIOLÍ

Aquest jove violinista gironí es va proclamar guanyador la 96a edició del concurs de Joventuts Musicals d'Espanya amb només 18 anys, i el 2020 va rebre el segon premi al Concurs El Primer Palau. Ha estat becat per la Fundació Ferrer-Salat per estudiar al Conservatori del Liceu de Barcelona, amb Corrado Bolsi, i per la Fundació "La Caixa" per cursar els estudis de màster amb Svetlana Makarova a l'Haute École de Musique de Lausanne (Suïssa), i ha actuat a sales de concert de tot Europa, així com a festivals d'Alemanya, Àustria, Emirats Àrabs, Espanya, Itàlia, Portugal, Romania, Sèrbia, Suïssa i Turquia. El Jurat del Concurs El Primer Palau en va destacar "l'aplom i la seguretat demostrats, la qualitat del seu so i l'entusiasme interpretatiu, que mostren un talent indubtable i amb una projecció de futur indiscutible".

Programa

J. S. Bach (1685-1750): Sonata n.2 per a violí sol / E. Ysaÿe (1858-1931): Sonata n.5 per a violí sol / K. Penderecki (1933-2022): Cadència / H. Biber (1644-1704): Passacaglia / G. Bacewicz (1909-1969): Caprici Polonès / N. Paganini (1782-1840): Caprici n.24

Veure biografies

Biografies

Violinista gironí nascut el 2001. Miquel Muñiz va ser el guanyador de la 96a edició del concurs de Joventuts Musicals d'Espanya amb només 18 anys i del segon premi al Concurs El Primer Palau 2020, on el jurat va destacar "l'aplom i la seguretat demostrades, la qualitat del seu so i l'entusiasme interpretatiu, que mostren un talent indubtable i amb una projecció de futur indiscutible".

Comença a estudiar piano amb la seva mare Monti Galdon i violí a l'Escola de Música Adrià Sardó de Calonge, i amb 16 anys inicia els seus estudis de grau superior al Conservatori del Liceu de Barcelona, on es gradua el juny del 2021 sota la mestratge de Corrado Bolsi, havent estat becat durant els quatre cursos per la Fundació Ferrer-Salat. Actualment realitza els estudis de màster amb Svetlana Makarova a l'Haute École de Musique de Lausanne (Suïssa) becat per la Fundació "La Caixa".

Guardonat amb més de vint premis nacionals i internacionals, ha actuat a sales de concert de tot Europa com el Chamber Music Hall de la Berliner Philharmonie, el Teatre La Fenice de Venècia, el Palau de la Música Catalana o l'Auditori Cemal Resit Rey d'Istanbul ia diferents festivals d'Alemanya, Àustria, Emirats Àrabs, Espanya, Itàlia, Portugal, Romania, Sèrbia, Suïssa i Turquia.

21/01/24
12:00 h
Casa Aymat 
Gratuït
Finalitzat
Miembro de
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR