placeholder

TRIO CAPMANY

OBOÈ, CLARINET I FAGOT

Pau Roca Carreras, oboè | Joan Roca Carreras, clarinet | Clara Canimas i Furcarà, fagot
DEL PRESENT A L’ARA: LA CONTEMPORANEÏTAT MUSICAL
Música fresca, pròxima, d’ara, pensada i creada des del present, tocada i viscuda per músics amb el mateix recorregut, escoltada i experimentada per persones amb un mateix camí. En aquest concert es fuig del repertori habitual per a trio de canyes per a oferir obres inèdites, encarregades i estrenades pel Trio Capmany.
 
En Tres jocs per a tres infants Joan Pérez- Villegas regala una música juganera en la qual el trio dialoga i gaudeix sense preocupacions. El Divertimento de Lluís Cavalleria explica amb humor i al·legories musicals les vivències i els compositors que descobreixen conjuntament amb el seu autor, el seu professor d’harmonia i orquestra del trio. Amb un llenguatge atrevit i explotant els recursos del trio de canyes, arribarà Romantic machine de Dani López. Finalment, Antekha Trio de Jordi Cornudella, dividida en tres parts, narra una història atemporal d’un sacrifici que ens porta a un final tràgic i vibrant.
 

Programa

Joan Pérez-Villegas: 3 jocs per a 3 infantsLluís Cavalleria i Barrera: Divertimento Dani López: Romantic machine / Jordi Cornudella Heras: Antekha trio
Veure biografies

Biografies

EL TRIO CAPMANY es crea el 2019 amb l’objectiu d’estrenar i encarregar obres per a una formació que s’acosti i dialogui amb el públic, que pugui triar el repertori que interpreta i la manera d’assajar-lo, que conegui i tingui l’oportunitat de treballar amb els compositors dels seus programes, que pugui triar quins projectes li interessen i dur-los a terme. En definitiva, partir d’un full en blanc per a poder construir les seves inquietuds. Des de la seva creació, el Trio Capmany ha rebut una beca de l’Espai Marfà per enregistrar un àlbum amb música de Jordi Cornudella i Lluís Cavalleria, ha encarregat dues obres a Dani López i Joan Pérez-Villegas, i ha estat convidat a participar en les Jornades Professionals per a Formacions de Cambra organitzades per l’Institut Català de les Empreses Culturals. Ha participat en Música als Jardins de la Fundació Pau Casals, el Cicle Música>BCN de l’Ajuntament de Barcelona, Notes al Parc de l’Ajuntament de Girona, Estones de Clàssica de Sant Just Desvern, Festival d’Estiu de Cervelló, Música als Masos, el cicle Ja és Dijous del Conservatori de Badalona, Jardí dels Tarongers, Auditori Viader de Girona, Auditori Can Roig i Torres i CaixaForum de Barcelona, entre altres.
Trio Capmany
Trio Capmany
18/05/24
18:00 h
Sala Rusiñol (Sant Cugat) 
Gratuït
Finalitzat
Miembro de
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR