placeholder

Cambres Singulars  

Cambres Singulars és cicle de música clàssica de cambra en petit format impulsat per l'Ajuntament de Sant Cugat, amb la col·laboració de Joventuts Musicals de Sant Cugat, en el marc del programa "Viu la clàssica". Nascut el 2021, ocupa els mesos de tardor i hivern amb un total de cinc concerts en espais singulars, tal com diu el títol de cicle, on habitualment no sona la música. La Casa Aymat, el Centre Grau-Garriga d'Art Tèxtil Contemporani, el Centre d'Art Maristany, la Sala Clavé a La Unió Santcugateca o el vestíbul de l'Ajuntament de Sant Cugat són alguns dels escenaris d'aquests concerts de cambra que ens permeten gaudir, en un format íntim, d'alguns dels joves intèrprets amb més projecció del nostre país, així com d'altres ja consolidats.

Els concerts són els diumenges a les 12h, i el preu de l'entrada és de 6 €.

Organitza: l'Ajuntament de Sant Cugat, dins del programa Viu la Clàssica a Sant Cugat. Amb la col·laboració de: Joventuts Musicals de Sant Cugat.

Miembro de
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR