placeholder

Pugem a l'escenari  

Joventuts Musicals de Sant Cugat de Vallès, amb el patrocini de Pleniluni Musical i el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat, impulsa el concurs "Pugem a l'escenari" amb l'objectiu de contribuïr a la formació i a la promoció dels joves intèrprets.

El concurs "Pugem a l'escenari" està orientat a joves intèrprets d'entre 12 i 16 anys, que hi poden participar en solitari o acompanyats al piano per una persona no concursant, i té l'objectiu de contribuïr a la formació i a la promoció dels joves intèrprets.

Després d'una primera fase de preselecció, a partir dels vídeos enviats amb la inscripció, els 10 concursants seleccionats han de superar una fase semifinal que se celebra a les xarxes, amb vídeos de qualitat professional enregistrats per Pleniluni Musical, a Sant Cugat del Vallès. Posteriorment, i ja de forma presencial, se celebra el recital de concurs amb els 5 intèrprets finalistes.

S’entrega un premi del Jurat i un premi del públic:

  • Premi del Jurat: consistent en un val de 200€ per comprar a la botiga Pleniluni Musical + una masterclass personalitzada. 
  • Premi del Públic: consistent en un val de 50€ per comprar a a la botiga Pleniluni Musical.

Més informació: https://associacions.joventutsmusicals.cat/santcugat/ca/pugem-a-lescenari.html

Organitza: Joventuts Musicals de Sant Cugat. Amb el patrocini de: Pleniluni Musical. Amb el suport de: Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Miembro de
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR