placeholder

Música per a tothom

Joventuts Musicals de Tarragona programa anualment la temporada "Música per a tothom".

Les temporades inclouen més d'una vintena de concerts de cambra que habitualment s'ofereixen al Teatre Metropol, generalment els dimarts al vespre. Ens esforcem en programar diferents estils i formacions, totes elles interessants, per tal de gaudir de tot el ventall que la música ens ofereix: solistes, duets, petits grups de cambra, ensembles vocals... També diversifiquem els instruments: piano, quartets de corda o vent, grups de metall, duets de corda, etc.

Fomentem la participació d'intèrprets de nivell de casa nostra, així com també de la resta de l'estat. En aquest sentit, col·laborem juntament amb Joventuts Musicals de Catalunya i Juventudes Musicales de España per a poder dur a la nostra ciutat concerts d'intèrprets que estan en gira gràcies a la Xarxa de Músiques.

A més a més, col·laborem amb l'Ajuntament de Tarragona per fer possible la temporada simfònica de l'Orquestra Camera Musicae a Tarragona, amb més de mitja dotzena de concerts simfònics de gran qualitat, sovint amb solistes de renom internacional, que s'ofereixen al Teatre Tarragona. 

Els nostres socis poden assistir gratuïtament a tots els concerts que programem dins de la temporada de "Música per a tothom", i tenen un descompte molt important per als concerts simfònics. Així mateix, tots aquests concerts també estan oberts a tot el públic general, encara que no podran gaudir dels avantatges econòmics de ser soci.

Podeu trobar a continuació la programació de les temporades anteriors de "Música per a tothom".

Subvencionado por
Miembro de
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR